Cégünkről

 

A KARB-TECH Kft már 30 éve az egyik legmegbízhatóbb beszállítója a régióban üzemelő ipari és mezőgazdasági üzemeknek, illetve multinacionális vállalatoknak.

Munkatársaink dinamikus, megbízható, elkötelezett csapatként dolgoznak, vevőink elégedettsége érdekében. Szakértelmüket, hozzáértésüket folyamatos képzésük biztosítja. Raktárainkban több mint 20.000 féle kiváló minőségű terméket készletezünk, mely biztos hátteret jelent vevőink számára a normál beszerzések, és az esetleges üzemzavar idején is. Munkánkat a legkorszerűbb technika, on-line számítógépes kapcsolat és anyaggazdálkodás, modern áttekinthető raktározás segíti, hogy a termékek mindig pontosan érkezzenek Önökhöz.

Az egyre élesedő verseny idején még fontosabb, hogy partnereink a legalacsonyabb költségek mellett minél nagyobb termelékenységet érjenek el. A pontos szállítás és a megbízható szolgáltatások mellett, képesek vagyunk egy olyan professzionális együttműködés kialakítására, amely az Ön üzemének hosszútávon a legbiztonságosabb és legolcsóbb megoldást nyújtja.

Termékeinket olyan értéknövelő szolgáltatásokkal egészítjük ki, mellyel időt és pénzt takarítunk meg vevőink számára. Mottónk, hogy nem csak terméket, hanem „Megoldást szállítunk” partnereink részére!