Tömítés gyártás

Elérhetővé tesszük a legmodernebb technológiát a tömítés gyártásban!

Az SKF több évtizednyi tapasztalattal kifejlesztett alapanyagaiból, és a tömítés gyártásra optimalizált forgácsolási technológiájával, üzletünkben akár az Ön szeme láttára tudunk egyedi méretű tömítéseket gyártani. 

Az SKF a csúcsminőség mellett garanciát jelent a megbízhatóságra a tömítés gyártásban is. Ezek a tömítések számtalan iparág felhasználóinál bizonyították hosszú élettartamukat hidraulika és pneumatika munkahengerekben. A szabadalmaztatott CNC technológiával gyártott polimer tömítések megfelelnek az ipari szabványoknak és előírásoknak. Gyártásuk lehetséges standard és speciális polimeranyagokból is. 

Kérésére elkészítjük ajánlatunkat, ami magában foglal egy konzultációt, ahol szakértő kollégáink választják ki az adott alkalmazáshoz leginkább illeszkedő profilt és alapanyagot. Egyedi tömítések gyártására árajánlatot tudunk adni egyetlen darabtól, egészen a kis darabszámú sorozatokig. Válasszon bennünket a tömítés gyártásban!

Magyarországon jelenleg csak nálunk érhetőek el az SKF Seal Jet DD géppel gyártott tömítések. Ez a gép percek alatt képes egyedi méretű és tökéletes minőségű forgácsolt tömítést készíteni. Az alapanyagok széles választéka szinte minden felhasználási igényt lefed legyen az extrém hőmérséklet, nyomás vagy sebesség.

Válassza a biztos forrást, hiszen SKF Szerződött Partnerként garantáljuk a termékek eredetiségét; az SKF alapanyagot, technológiát és a tudást.

Tömítés gyártás alapanyag választéka

Az SKF 25 féle hagyományos tömítés alapanyagot kínál, ezeken túl a különleges alkalmazásoknak megfelelő speciális anyagokból is tudunk forgácsolt tömítést gyártani. A tömítés gyártáshoz felmérjük az adott pneumatika vagy hidraulika munkahenger feladatából, beépítési helyéből adódó igényeket, és kiválasztjuk a legmegfelelőbb alapanyagot. A tömítéseknek alkalmazkodniuk kell a hőmérséklethez, a nyomáshoz, sebességhez, és gyakran a gyengébb minőségű kenőanyagokhoz is. Ennek megfelelően az SKF speciális megoldásokat kínál, melyet a vevőkkel való szoros együttműködések eredményeként fejlesztett ki. Ide kattints az alapanyag adatokhoz.Dugattyútömítések
Rúdtömítések
Forgótengelytömítések
Szennylehúzók
Támasztó és vezetőgyűrűk


Kérdése van?
Írjon nekünk!