Hírek

Vízbázisú kenőanyagot a jövő autóiba!

A CEVT, a Geely Family innovációs központja, az SKF és a Luleåi Műszaki Egyetem együttműködik egy izgalmas új kutatási projektben, amely azt kutatja, hogy a vízbázisú kenőanyagok hogyan javíthatják az elektromos járművek amúgy is magas hatékonyságát.

Mi az a Mezőgazdaság 4.0, és miért van rá szükség?

A növekvő világnépesség kielégítéséhez 2050-ig, 70%-al több élelmiszert kell termelnie a gazdálkodóknak ahhoz, hogy megfeleljenek az egyre gazdagabb és városiasabb lakosság igényeinek, de hogyan készülhetnek fel minderre?

Az SKF AI céget vásárolt

Az SKF bejelentette, hogy megállapodást írt alá a Presenso Ltd beszerzéséről, amely egy AI (mesterséges intelligencia) alapú prediktív karbantartó szoftvert fejleszt és telepít. 

Új SKF Y-csapágyegység

Az SKF kifejlesztette az új termékcsaládját - az UC-sorozatot, amely fokozott védelmet nyújt a szennyezőanyagok behatolása ellen, valamint hatékonyabb tengelykiegyensúlyozást és erősebb rögzítést biztosít.

Megérkezett a tömítésgyártó gépünk

Amennyiben nincs készleten az Ön igényeinek meg- felelő tömítés, mostantól az új SKF SEAL JET DD géppel számos különböző tömítést tudunk előállítani.