Elektromos kéziszerszámok

Minél jobb a szerszám, annál könnyebb a munka. A Bosch vállalat folyamatosan fejleszti az új megoldásokat, melyekkel megkönnyíti a munkát az iparban vagy a ház körül. A zöld szerszámgépek új kialakítása nem csak modern, de a jobb felhasználhatóságról is gondoskodik. A kisebb és egészen egyszerű kezelőelemek segítségével intuitív és felhasználóbarát módon dolgozhat a készülékkel. Míg az ipar számára elérhető Bosch Heavy Duty újra definiálja a teljesítményt és a robusztusságot. A Bosch garantálja a felülmúlhatatlan élettartamot, a megbízhatóságot és az első osztályú teljesítményt. Minden Bosch termék kiindulópontja az innováció és a leghosszabb élettartamot garantáló technológia.

Bosch barkács gépek

A barkácsolás a Bosch elektromos kéziszerszámokkal szórakoztató! Legyen szó felújításról, bútorok építéséről vagy otthonának kreatív fejlesztéséről: a Bosch Power Tools barkács gépei ösztönzik a képzeletét és élvezetessé teszik a házfelújítási munkákat. A Bosch zöld szerszámgépei tudják, hogyan lehet az innovatív műszaki megoldásokat megvalósítani, ami kivételes segítséget nyújt a felhasználónak. A Bosch elektromos szerszámgépeiben a kiváló minőségen és megbízhatóságon túl, az egyszerű kezelhetőség fogja legjobban lenyűgözni.


Bosch ipari gépek

A Bosch Csoport Elektromos kéziszerszámok divíziója az elektromos kéziszerszámok és szerszámkiegészítők világpiaci vezetője. A legfontosabb sikertényezői az erős innováció és az innováció gyorsasága. Munkád során sokat várnak tőled: sebesség, megbízhatóság, kompetencia, kitartás - röviden: kiváló eredmények. Nem csoda, hogy ugyanezt várod a szerszámaidtól! Ezért a kiváló és professzionális munka érdekében, a Bosch szerszámai megfelelnek ezeknek a követelményeknek; precízek, robosztusak, és erős teljesítményűek. Professzionális kék elektromos kéziszerszámok a Bosch-tól - szakemberek számára.


Tartozékok

Bosch elektromos kéziszerszám tartozékok széles választéka elérhető, legyen szó fúrásról, csiszolásról vagy bármi másról. Bosch tartozékok használhatók csavarozáshoz, véséshez, vágáshoz, polírozáshoz, lyukasztáshoz, összekapcsoláshoz, hántoláshoz, gyaluláshoz, hőlégfúvókhoz, és elszíváshoz. A Bosch szerszámgépekhez és tartozékokhoz az ergonomikus kialakítású szerszámkoffereket javasoljuk.