Szolgáltatásaink

Az egyre élesedő versenyben partnereinknek fontos, hogy folyamataikat egyszerűsítsék, és műszaki, vagy beszerzési problémáikat minél gyorsabban orvosolják. Szolgáltatásainkkal erre nyújtunk megoldást! Partnereink alacsony költségek mellett, magas hatékonysággal képesek üzemelni, miközben szolgáltatásainkkal műszaki biztonságban tudhatják magukat. Vevőinknél már bizonyítottuk, hogy cégünk közelsége, rugalmassága, és szolgáltatásaink képesek növelni a termelékenységet és csökkenteni a gépállási időt! Tudjuk, hogy minden cég más és más igényekkel rendelkezik, és eltérő karbantartási protokollokkal. Mi igazodunk partnereink egyedi elvárásaihoz, mellyel egyszerűsítjük folyamataikat, legyen szó a beszerzésről, raktározásról, logisztikáról vagy karbantartásról. B2B IT megoldásainkkal mindig igazodunk a vevői igényekhez árajánlattól egészen a számlázásig. 

Logisztikai szolgáltatások

Vevőinkkel szorosan együttműködve képesek vagyunk szinte teljes mértékben lecsökkenteni a folyamatos termeléshez szükséges biztonsági készletük raktározásának, és finanszírozásának terheit.

A beszállított alkatrészek versenyképes áraival, a beszerzési folyamat átláthatóvá tételével, egyszerűsítésével, és egyéb hozzáadott szolgáltatásainkkal a teljes bekerülési költséget is nagymértékben csökkenteni tudjuk.

  • VMI – aktív raktármenedzsment
  • Biztonsági készlet raktározása
  • Konszignációs raktározás
  • ABC analízis, készletgazdálkodás
  • „Just in time” szállítás
  • Elfekvő raktárkészlet csökkentés
  • Cikktörzs optimalizálás, behelyettesítés
  • EDI, XML, E-számla
  • Non-stop elérhetőség

Az aktív raktármenedzsment, egy saját fejlesztésű, az ipari vevőink számára optimalizált rendszer, mely nemcsak a raktározási és beszerzési folyamatokat egyszerűsíti, de egy esetleges üzemzavar idején is segítséggel szolgál. Több évtizedes tapasztalatunkból adódóan, nem csak iparágra, de cégre, vagy gyáregységre szabottan teszünk javaslatot. További információhoz, lépjen velünk kapcsolatba.


Szerviz

Cégünk már 1995 óta foglalkozik szerviztevékenységgel. Képesek vagyunk a rutin rezgésméréstől a turbina felügyelten át, minden rezgésdiagnosztikával megoldható feladat elvégzésére. Az SKF Zrt.-vel együttműködve, hozzáférésünk van az SKF globális tudásbázisához, ezáltal minden iparágban a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. A diagnosztika mellett számos esetben végzünk vezetett csapágy szereléseket, csapágyhiba analízist, oktatásokat és innovatív technológiai bemutatókat. Egy berendezés géptörténetének ismerete nélkül, az eddigi tapasztalatainkat és szaktudásunkat alkalmazva, képesek vagyunk gyors és precíz, alkatrészszintű hibadiagnózis felállítására, továbbá konkrét megoldási és beavatkozási javaslatok adására.


Műszaki szaktanácsadás

Az egyszerű rutinfeladatoktól, a speciális berendezések karbantartásáig tudunk megoldásokat javasolni. Partnereinknek szaktudást adunk, mely az élettartam számításoktól, a szerelési és a kenéstechnikai szaktanácsadáson keresztül, a meghibásodott alkatrészek vizsgálatán át mindenre kiterjed. Diagnosztikai szolgáltatásainkkal megóvhatja magát a felesleges kiadásoktól, és a nem tervezett, költséges gépállásoktól! Tréningeinken képezheti kollégáit, így javíthat a karbantartási gyakorlatokon.


Egyedi termékek

Mindig igazodunk a vevői igényekhez, bármilyen egyedi termékről vagy szolgáltatásról is legyen szó. Amennyiben olyan termékre van szüksége, melyet már mindenhol keresett, de nem talált sehol, keressen minket mi megoldjuk, hiszen mottónk: „Megoldást szállítunk”.