Légtechnika

FINI BETTA kompresszorok és kéziszerszámok

A magas szintű minőségi szabályozás, az innovatív termékek, a folyamatos kutatás-fejlesztési beruházás és a vásárlók igényeinek figyelme azok az értékek, melyek között a FINI és termékei mindig is kiemelkedtek; 10 millió kompresszor 120 országban, melyek világszerte nap mint nap segítik a gyártási folyamatokat, és kielégítik az ipar különféle igényeit sűrített levegő vonatkozásában. A minőség a tartósság és a megbízhatóság szinonimájaként, a FINI nemcsak az egyik legteljesebb levegőkompresszor-választékot kínálja, hanem mindenekelőtt az ipari sűrített levegőben egy normát meghatározó céggé vált. Az összes FINI BETTA kompresszorok és kéziszerszámok a legmagasabb minőségi előírásokkal készülnek, a piacon elérhető legmodernebb technológiával, mind az anyagok, mind a gyártási folyamatok szempontjából. Szigorú minőségi és működési teszteket végeznek a gyártás minden szakaszában. Vásároljon kompresszorához FINI BETTA pneumatikus kéziszerszámot és tartozékot!

Tömlők, csatlakozók 

Légrendszerekhez, kompresszorokhoz szükséges tömlők, csatlakozók széles választéka elérhető a KARB-TECH kínálatában. Ezek az ipari tömlők, tömlőcsatlakozók számos területen használhatók a legkülönfélébb munkakörnyezetekben, például az élelmiszeriparban. A tömlőkhöz szükséges csatlakozókon és elosztókon kívül egyéb alkatrészeket is forgalmazunk, melyek a pneumatikus csatlakozástechnikához szükségesek.


Sűrített levegő kezelés

A levegővel működő gépek megbízható üzemeltetésének elengedhetetlen feltétele a levegő kifogástalan minősége. Ennek az előállításához kínálunk műanyag és alumínium csőrendszereket, légtartályokat, szűrőket, légszárítókat, víz/olaj szeparátorokat.