Tisztítógépek

Tisztítógépek fontosak az ipar számára, legyen szó tisztatér kialakításáról vagy a gépek, munkafelületek megtisztításáról. A KARB-TECH a legnagyobb gyártók termékeit forgalmazza, kizárólag a prémium minőség jegyében, így kínálatunkban megtalálható a Bosch, Nilfisk, Karcher és a Depureco tisztítógépei is. Széles választékunknak köszönhetően nem csak a felhasználásnak, de költségvetésnek is megfelelő gépet tudják partnereink kiválasztani.

Ipari porszívók

Az ipari porszívók a különféle feladatok ellátására alkalmasak, képesek kiszűrni a veszélyes porokat, vagy olajokat. Depureco ipari porszívói minden feladatot képesek ellátni. Ha kell olajat szívnak fel és szűrik meg úgy, hogy az olaj újra felhasználható legyen. Ezzel nem csak jelentős költségmegtakarítást érnek el, hanem a környezetet is óvják.


Magasnyomású mosók

A magasnyomású mosók alkalmasak lehetnek otthoni használatra, ugyanakkor ipari kivitelben fontos szerepet játszanak a gyártósorok tisztán tartásában. A magasnyomású mosók segítségével tisztává, és újszerűvé moshatók a felületek, így azok hosszabb időtartalmon keresztül használhatók. Fontos, hogy ergonomikus kialakítású mosót válasszunk, mindig az adott alkalmazásnak megfelelően, hiszen egyes mosók olyan erősek, hogy helytelen használat esetén bőrsérülést, vagy egyéb sérüléseket okozhatnak.


Takarítógépek

Takarítógépek sora változatos, és a technológia fejlődésével, újabb és újabb gépek jelennek meg a piacon, melyek mind elérhetőek nálunk.