Kenőanyagok

A KARB-TECH Kft. 2000 óta MOL kenőanyag partner. A MOL több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a kenőanyagokban és folyamatos innováció biztosítja a vállalat hatékonyabb működését. A MOL ipari kenőanyagai megfelelnek a legújabb technológiai követelményeknek, és megbízható, magas minőséget nyújtanak. A megfelelő minőségű kenőanyagok nélkülözhetetlenek az ipari berendezések hatékony és megbízható működéséhez. Ezek befolyásolják a gyártott termékek minőségét, a gyártóberendezések megbízhatóságát, valamint a karbantartási költségeket és a berendezések élettartamát. A helyesen kiválasztott kenőanyagok csökkenthetik a gyártási folyamatok energiaigényét is. Ezért a szakszerűen felhasznált, kiváló minőségű kenőanyagok jelentősen hozzájárulhatnak a vállalat eredményességéhez.

SKF zsírok

Tudta, hogy a csapágyhibák több mint 36% -át a rossz kenés okozza?
Az SKF kenőanyagokat az Ön igényeinek megfelelően fejlesztették ki, és valódi alkalmazásokban tesztelték a teljesítményüket. Csapágyakkal, kenőanyagokkal és alkalmazásokkal kapcsolatos tapasztalataink segítenek abban, hogy megfelelő kenőanyagokat kínáljunk az Ön alkalmazásához és javítsuk az általános kenési rendszert. Speciális kenőanyag-tesztek és folyamatos kutatások a kenés területén lehetővé teszik az SKF számára, hogy tovább optimalizálja tudásunkat és támogassa Önt a gépek megfelelő kenésével.


SKF zsírzórendszer

Az automatikus zsírzórendszert az egyes kenési pontokra telepítik, és automatikusan, a megfelelő mennyiségű kenőanyagot adagolja. Különösen akkor, ha a kenési pontok biztonsági okokból vagy az üzemben elhelyezésük miatt nehezen hozzáférhetők, az automatikus kenőgépek optimális megoldást kínálnak. Az egypontos automatikus kenőgépek és tartozékok széles választéka megoldást kínál a legtöbb kenési pontra. Az automatikus kenőanyagok javítják a munkavállalók biztonságát, a karbantartás hatékonyságát és a gép megbízhatóságát.