Cerva termékek kiszállításra készen!

2021-07-07 00:00

Cerva termékek kiszállításra készen!

A Cerva Magyarország Kft.-vel való közös munka eredménye kép, a KARB-TECH Kft. vevői mindig megtalálják a legjobb árérték arányú termékeket. Az egyik kiemelt vevőnk olyan területre keresett munkavédelmi eszközöket melyek esetében nem csak a magas minőségnek és a jó árnak kellett megfelelni, hanem az állandó elérhetőség, és standard minőség is kritikus fontosságú volt, melyet a Cerva évek óta teljesít számunkra. A KARB-TECH vállalta a munkavédelmi automaták töltését, így a vevőnk még alacsonyabb költségek mellet üzemelhet.

A vágás biztos munkavédelmi kesztyűk automatába töltése előtt, párba “zoknizzuk” a termékeket, amik így kompaktan, és üzembiztosan adagolhatóak. Ezzel a módszerrel nem használunk fel plusz műanyag zacskót a termékek párba osztásához, így óvjuk a környezetünket, a felesleges egyszer-használatos műanyagoktól. 

A munkavédelmi automaták 0-24 h működése révén, nem igényelnek plusz munkaerőt, továbbá az egyéni felhasználás mennyisége megszabható, és ellenőrizhető. A termékek felesleges felhasználása csökken, ugyanakkor bármikor hozzáférhető a munkavédelmi eszközözök a dolgozók számára, legyen szó, kesztyűről, munkavédelmi szemüvegről, maszkról, füldugóról vagy bármilyen munkavédelmi termékről mely egyesével vagy párban adagolható automatából. Válogasson nálunk a Cerva választékából: https://karb-tech.hu/termekek/munkavedelem